Yeşiltepe Ortaokulu

Vizyon: Çağımızın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından izleyen, mevcut durumuna göre kendini sürekli geliştiren, “Biz” olma anlayışına sahip, üst okullar (liseler) için potansiyel olabilecek, kendine, vatanına ve milletine faydalı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın getirdiği yeniliklere açık olan, geleceğe güvenle bakan, ortak kültürümüzü oluşturan Milli ve manevi değerlere önem veren, çağın gerektirdiği bilgi ve donanımı kullanabilecek bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Başarılar: 2012 SBS’de 2 öğrencimiz Düzce Fen Lisesini, 1 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi’ni, 12 Öğrencimiz Anadolu lisesini, 10 öğrencimiz de çeşitli Anadolu Meslek Liselerini yerleşmiştir. 2011 SBS’de 1 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi’ni, 6 Öğrencimiz Anadolu lisesini, 14 öğrencimiz de çeşitli Anadolu Meslek Liselerini kazanmıştır. 2010 SBS’de 1 öğrencimiz Düzce Fen Lisesi’ni, 1 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi’ni, 11 Öğrencimiz Anadolu lisesini, 6 öğrencimiz de çeşitli Anadolu Meslek Liselerini kazanmıştır. 2009 SBS’de 7 Öğrencimiz Anadolu Lisesi’ni, 4 öğrencimiz de çeşitli Anadolu Meslek Liselerin kazanmıştır.

Saatler: 09:00 15:15
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda aktif olarak taekwondo ders dışı eğzersiz çalışmaları yapılmaktadır. Taekwondo takımımız Türkiye´nin en iyi takımları arasında yer almaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Teknofest ve Tübitak projelerine katılım sağlamaktayız.

WEB - https://duzceyesiltepeo.meb.k12.tr

Adres - Yeşiltepe Mah.13.Bölge 124.Ada Yenikent/DÜZCE

Yerleşim Yeri - Merkez

Adres - Yeşiltepe Mah.13.Bölge 124.Ada Yenikent/DÜZCE

Ulaşım Her yarım saatte Belediye otobüsü vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 8 KM